CJo Coaching, referenser
PRIVAT 

Referenser

Coaching/Vägledning

Första gången jag träffade Catrin var för några år sedan på en av hennes föreläsningar. Där blev jag oerhört inspirerad vilket ledde till att jag senare tog kontakt.
De senaste tre åren har Catrin varit min Livscoach. Trots mina 70 år känns det viktigt att fokusera på framtiden och få nya verktyg till nya utmaningar.
Jag kan med värme rekommendera Catrin både som föreläsare och Coach.

Monica J

Coaching/Vägledning

I mina samtal med Catrin har jag alltid känt att jag är i fokus och att jag är ok som jag är, samtalen är fria från fördomar och stereotypt tänkande. Utgår från mig som person, hur jag är och hur jag fungerar. Även lösning baserat utifrån samma perspektiv.

Efter mina samtal med Catrin så har jag varit mentalt utmattad, då hon på ett ödmjukt och träffsäkert sätt navigerar mig till kärnan av mitt bekymmer. När jag väl hittat fram, har hon försett mig med verktyg och förklarat hur jag bör använda dessa för att komma vidare till lösningen (även pekat mig i rätt riktning).

JD

Coaching/Vägledning

Vissa gånger när vi setts under de tuffare perioderna i livet, har jag inte själv kunnat se alla de framsteg jag faktiskt gjort. Men Catrin har då hjälpt mig att se dem och förstå vilken lång väg jag har gått. Jag känner ett oerhört förtroende för Catrin och det känns alltid tryggt att prata med henne. Det är skönt att ventilera saker jag aldrig riktigt satt ord på förut och att aldrig behöva bli dömd utefter mina känslor. Jag tror att alla hade mått bra av att prata med någon och få mer förståelse för sig själv och därmed andra.

LA

Coaching/Vägledning

Catrin har hjälpt min på flera plan i livet och att hitta mig själv, genom att bland annat hjälpa mig komma fram till vad som är viktigt på riktigt för just mig. Att förstå mitt eget värde, utan att basera det på prestation eller att vara andra till lags. En av de sakerna jag har uppskattat mest är att hon inte bara ger mig svaren eller säger åt mig vad jag ska göra, utan hon ger input och ställer frågor som får mig att fundera på egen hand. Detta har gett mig ökad självkänsla då jag har gjort mycket av jobbet själv. Jag har kommit fram till flera insikter, både stora och små, med vägledning av henne.

L

Medvetenhet är nyckeln till förändring!

Catrin Johansson, C Jo Coaching

Coaching/Vägledning

Min upplevelse av Catrins sätt att approchera mina frågor var väldigt behagligt och förtroendegivande. Genom att möta mig på min nivå och på ett sätt som jag kunde relatera till, så blev det väldigt tydligt för mig vad jag borde göra för att kunna gå vidare i tanken och livet.
Har haft förmånen att få ”bolla” tankar och idéer med Catrin vid några tillfällen, och jag har alltid lämnat samtalet lite visare än när jag började det.

J.Dahl

Coaching/Vägledning

Fast det är många år sedan jag besökte dig Catrin bär jag dina kloka frågeställningar med mig än idag. Du hjälpte mig att känna mig stark och stolt igen. För evigt tacksam!

JW

Coaching/Vägledning

Ville bara skriva av mig o sätta ord på det jag tänker/känner. En vän va och hälsade på idag och det va väldigt kul att ses. Som vanligt blir jag väldigt utpumpad på energi efter sociala grejer. Då kommer alla tankar ifall jag gjorde det bra. Tankar över vad jag sa, vad jag inte sa, hur jag sa det, hur jag uppfattades, vad jag gav för respons på det hon sa/frågade/berättade. Helt enkelt så tänker jag igenom om jag gjorde rätt. Är fortfarande väldigt få personer jag är bekväm att va mig själv fullt ut med, utan att oroa mig för vad de ska tycka om mig o tycka om det jag säger. Tror det har o göra med att jag har lite svårt att känna förtroende för människor, utan behöver först va helt hundra säker på att jag kan visa mig sårbar utan att bli dömd eller sviken. Likadant så är jag inte så bekväm med att prata om mig själv. Blir ofta väldigt kortfattat o byter tillbaka fokus på andra personen. Blir nedstämd när dessa tankarna kommer. Försökte att mota bort dem o gick även en promenad. Senare kände jag mig lite klarare i tankarna, att jag vet ju att vännen tycker om mig, det beror inte på hur jag "presterar" socialt. Så tänker att detta ändå va ett framsteg att jag kunde tänka klart efter ett tag.

L, Andersson

Coaching/Vägledning

Tänkte bara skriva och säga att dessa tre gångerna hos dig har verkligen hjälpt mig i mitt sätt att tänka! Har verkligen reflekterat på det du sagt efter varje gång och speciellt efter idag gällande självkänslan. När jag kom till dig första gången hade jag inga verktyg som kunde hjälpa mig ut ur negativa tankar men nu känns det som att jag har fått en bra grund för att komma ur det! Jag har alltid tänkt att jag aldrig kommer bli av med de ”onda hjärnspökena i huvudet” men du har fått mig att inse att det går. TACK!
Jag & mamma pratade lite innan och jag kommer ta med mig allt vi pratat om och så kanske jag kan höra av mig till dig om en månad eller så och se hur det känns och annars boka in ett tillfälle till.

VL

Gör vi det vi alltid har gjort, får vi det vi alltid har fått.


Catrin Johansson, C Jo Coaching

FÖRETAG

Referenser

Grupputveckling med DISC som grund

Medarbetare upplever att i och med DISC har man fått en bättre självinsikt. Det har bidragit till en ökad tolerans för våra olikheter och styrkor. Upplever att en del medarbetare på arbetsplatsen i större utsträckning vågar visa sitt rätta jag efter utbildningen, kanske för att man har fått till sig att alla är lika viktiga för att hjulet ska snurra. Vi har också med oss att många av oss har ett anpassat beteende på arbetsplatsen och att det är viktigt att återhämta sig i sitt grundbeteende för att må bra i det långa loppet.

Myndighets chef Gabriela Arvidsson Halmstad kommun

Föreläsning i DISC/Självbild

För mig har dina föreläsningar varit så givande.
Du är mycket behaglig i ditt sätt att föreläsa. Du har trevliga Power Point.
Du har mjuk och fin röst och är tydlig med det du säger.
Du är bra på att fånga mitt intresse. Ditt ämne är mycket intressant. Väcker många tankar och funderingar.

​Roligt när vi fick matrial att arbeta med, att lära känna sig själv (självbild) och med styrkor och svagheter – färgerna. Bra med uppdelning i grupper och dessa diskussioner som det blev. ​Mycket bra!

Susanna Undersköterska

Föreläsning i DISC/Självbild

Jag tycker att det har varit så bra det du har bidragit med. Jag har lärt känna mig själv på ett nytt plan. Blivit mera medveten om mina styrkor och svagheter.

​Du har också gett mig bra verktyg för att förstå människor runt ikring mig, både på jobbet och privat.

Det är lättare att förhålla sig till olika situationer som dyker upp, när man har förståelsen för hur människan fungerar (vilken färg man är).

​Jag har haft lätt att ta till mig det du har talat om och visat oss.

Jag tycker att du är mycket tydlig och pedagogisk. Ger väldigt bra exempel. Det har varit lättsamt och roligt fast det egentligen kan vara ett allvarligt ämne.

Kunskapen känner jag att jag har nytta av, både nu och senare i livet.

Helle Undersköterska

Föreläsningar i DISC och coachande samtal med personal

2016 inledde vi ett samarbete med Catrin som till en början endast omfattade Disc analyser på våra anställda. Disc analyserna ligger idag som en grundsten i bolaget och används i det dagliga arbetet kollegor emellan samt vid medarbetarsamtal. Förståelsen mellan kollegorna har blivit bättre och vi ser att man möter varandra med en annan förståelse och respekt än tidigare. Även relationen chef – medarbetare har blivit bättre då man lärt sig mycket av Disc analysen genom åren.

Med åren har vi utvecklat samarbetet, med Catrin, där vi idag även erbjuder vår personal föreläsningar och coachande samtal. Jag anser att det finns ett stort värde i att lära sig mer om sig själv och sina medarbetare för att kunna utveckla verksamheten på bästa sätt.

Magnus Elmblad
CEO Lagafors