COACHING

Vad är Coaching?

C Jo coaching/vägledning tar hänsyn till människans totala livssituation, det vill säga både arbete och privatliv.

Prova coaching när du vill:

 • Få balans i Livet och/eller i Arbetslivet

 • Gå från tanke till handling

 • Se möjligheter istället för hinder

 • Upptäcka och utnyttja hela Din potiential

 • Förändra något i Ditt liv

 • Utmana Dina rädslor

 • Fortsätta att må bra

 • Få bättre självkännedom och självkänsla

Balans i livet

C Jo coaching/vägledning tar hänsyn till människans totala livssituation, det vill säga både arbete och privatliv. Båda tillstånden måste fungera för att vi ska finna den rätta balansen i livet, såväl fysiskt som psykiskt.

​C Jo Coaching använder utvalda teorier inom Transaktionsanalysen *(TA) och den Kognitiva metoden ** för att kunna hjälpa människor på ett djupare plan.

Genom att integrera coaching med olika teorier från TA och den kognitiva metoden kommer insikten om att vi själva är ansvariga för, och kan påverka våra liv.

*TA= Vetenskaplig teori och erkänd metod som syftar till att bättre förstå personligheten och kommunikationen mellan människor samt ge verktyg för förändring.

​*Kognitiv metod= En behandlingsmetod som används inom en mängd olika områden, från ätstörningar och sociala fobier till stresshantering och utmattningsdepressioner. Metoden bygger på att vårt beteende ofta styrs av de tankar och känslor som föregår beteendet. Vi kan alltså lära oss att sitta i förarsätet i våra liv, inte enbart vara passagerare.

Louise
Catrin har hjälpt min på flera plan i livet och att hitta mig själv, genom att bland annat hjälpa mig komma fram till vad som är viktigt på riktigt för just mig. Att förstå mitt eget värde, utan att basera det på prestation eller att vara andra till lags.

En av de sakerna jag har uppskattat mest är att hon inte bara ger mig svaren eller säger åt mig vad jag ska göra, utan hon ger input och ställer frågor som får mig att fundera på egen hand.

Detta har gett mig ökad självkänsla då jag har gjort mycket av jobbet själv. Jag har kommit fram till flera insikter, både stora och små, med vägledning av henne.

Syftet med Coaching

Syftet med coaching är att hjälpa människor att komma i balans.

En balans mellan arbete och fritid, samt i relationer till familj och vänner. Och framförallt att du ska få känslan av att du ständigt är på väg framåt i den riktning och mot de mål du själv valt.

​C Jo Coaching har som yttersta mål att erbjuda människor en högre grad av välbefinnande. Därför kompletterar jag med följande verktyg som förstärker coachingprocessen:​

 • Mental träning

 • Självkännedom

 • Relationer​

Frivillighet

I Coaching ges inga råd, utan frågorna som ställs gör att Du hittar Dina egna svar som Du har där inom Dig. Det är först då som vi människor är redo att göra en förändring eller ett val som kan bli mer bestående.

Som en klient till mig sa för ett tag sedan...
- Jag tänker alltid gå på coaching, även om jag inte känner mig nere eller deprimerad.

Ska helt enkelt se det som en besiktning eller avstämning.
Så som vi måste göra med våra bilar...
... se över dem lite då och då för att försäkra oss om att de håller att köra med ett tag till.

Håller Du för att "köra" ett tag till, eller behöver Du ses över??​

Vägledning  Coaching

 • 45 minuter per tillfälle.

 • 1.150:-

 • Pris inkl. moms för privatpersoner
  Pris exkl. moms för företag

Ett ord eller mening kan betyda mycket

Coachingkort & tankekort

Genom åren har jag använt mig av coachingkort, tankekort och reflektionskort. Korten använder jag när föreläser, men kan även användas för att coacha dig själv.
Korten finns att köpa hos mig i min lokal.

Coachingkort

21 st kort, 90x55 mm.

150 SEK / bunt

Tankekort

41 st kort, 90x55 mm.

200 SEK / bunt

Reflektionskort

25 st kort, 90x55 mm.

150 SEK / bunt

Vad säger mina klienter?

Referenser