Om mig

Catrin Johansson

Jag, Catrin driver C Jo Coaching (f.d. Ljuskällan) i Halmstad. Jag är en levnadsglad kvinna med en dröm och vision om att kunna hjälpa människor till ett liv med bättre balans, självkänsla, hälsa och välbefinnande. Som Rehabiliteringssamordnare/konsult tar jag emot och erbjuder tillit, förtroende och trygghet i riktning mot målet och visionen. 

​Men också att vara ute som en extra resurs på företag inom Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA). Jag är uppskattad för mitt empatiska, positiva, öppna och ärliga sätt i vägledning/coaching-sammanhang.

  • Förändring kan vara läskigt, med nödvändigt för att kunna utvecklas.
  •  

Sedan 2008 är jag också utbildad till Prof. ICF Coach med kognitiv inriktning (enligt ICF:s etiska riktlinjer), vilket ger mig fler möjligheter till att bredda verksamheten och erbjuda mer hjälp, stöttning och peppning till dem som behöver.

Jag coachar/vägleder enskilt och i grupp med siktet inställt på en stärkt självkänsla och en god självkännedom. Genom bättre självinsikt förebyggs och undviks stressrelaterade sjukdomar.

Catrin Johansson, CJo Coaching, hjälper dig med din personliga utveckling.

Är certifierad användare av Enzises instrument av DISC beteende och drivkraftsanalys.​

​DISC (färgspråket) är i nuläget det verktyg jag använder mig av absolut mest, då jag har många uppdrag som föreläsare i arbets- och ledningsgrupper runt om i Hallands län med omnejd.

​Har nu också  byggt på min kunskapsbank med ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som jag ser kommer bli mycket användbart i mötet med mina klienter.

Catrin Johansson, CJo Coaching, hjälper dig med din personliga utveckling.
C Jo Coaching, din coach i Halland

Välkommen att kontakta mig

Catrin Johansson

  • Prof. ICF Coach (enligt HAEU)

  • Rehabiliteringssamordnare/
    konsult med kognitiv inriktning

  • C Jo Coaching / Personlig utveckling